online training

Wees geld de baas!

De online training “Wees geld de baas” is een uitgebreide en praktische training die is ontworpen om je te helpen je financiële situatie onder controle te krijgen en bewuster met geld om te gaan. Het doel van de training is om je te voorzien van de kennis, vaardigheden en de mindset die nodig zijn om financieel fit te worden en te blijven.

De training is geschikt voor iedereen die zijn financiële situatie wil verbeteren, bewuster wil omgaan met geld en meer financiële rust en stabiliteit wil bereiken. Het is ideaal voor iedereen die moeite heeft om hun financiën onder controle te houden, die wil leren hoe je kan besparen en sparen, en die bereid is tijd en inspanning te investeren om zijn of haar financiële doelen te bereiken. Middels een stapsgewijze aanpak, duidelijke uitleg en praktische tips kan je je financiële toekomst positief te beïnvloeden.

€ 199,-

Wat ga je leren?

FINANCIEEL INZICHT EN OVERZICHT | De training richt zich op het creëren van bewustwording over je huidige financiële situatie en het verkrijgen van een duidelijk overzicht van inkomsten, uitgaven, vaste lasten en variabele kosten.

SLIMMER OMGAAN MET GELD | Je leert strategieën en technieken om slimmer met je geld om te gaan. Dit omvat het identificeren van besparingsmogelijkheden, het verminderen van onnodige uitgaven en het maken van bewuste keuzes bij variabele kosten.

SPAREN EN DOELEN BEREIKEN | De training benadrukt het belang van sparen en introduceert verschillende spaarstrategieën. Je leert hoe je spaardoelen kan stellen en hoe je stapsgewijs kan werken aan het behalen van deze doelen.

SCHULDEN VOORKOMEN EN BEHEREN | De training wijst op de risico’s van lenen en schulden en moedigt je aan om verstandig om te gaan met leningen en krediet. Ook worden er tips gegeven om schulden te beheren en te voorkomen.

ZELFREDZAAMHEID EN ACTIE | Je ontvangt praktische tools, zoals een sheet met jaarbegroting, kasboek en strategieën om variabele uitgaven te verminderen. Je wordt aangemoedigd om actie te ondernemen en deze tools in de praktijk te brengen.

priscilla online training
priscilla online trainging geld

“Leerzaam”

Ondanks dat ik zelf de financiën goed onder controle heb was dit een zeer leerzame cursus met handige bladen.

Jessica

“Inzicht in valkuilen”

Een goed inzicht gekregen van mijn valkuilen bedankt.

Jan

“Duidelijke training”

Erg duidelijke training. Kort en bondige video’s waardoor het erg overzichtelijk blijft.

Leon

“Je krijgt zin om met geld aan de slag te gaan”

Helder, duidelijk en doelgericht. In makkelijke en begrijpelijke taal en je krijgt zin om met geld aan de slag te gaan.

Cindy

“Training zet je in de doe-modus!”

Alle facetten van de thuisadministratie komen voorbij in deze complete en overzichtelijke training. Vaak weet je het wel, maar doe je er nog niks mee. De fimpjes van Priscilla ondersteunen de onderwerpen heel prettig en zetten je in de doe-modus!

Chester

“weten waar je geld naar toe gaat

in plaats van je af te vragen

waar het is gebleven”

 

priscilla vercijs | zorgvoorbudget

ZELF AAN DE SLAG

Tijdens de training ontvang je heel veel informatie en tips, maar ook de sheet “Wees geld de baas!” met daarbij een handleiding. Hiermee kan je direct zelf aan de slag gaan met je eigen financiën. Je kan dus meteen het geleerde in de praktijk brengen!

Veelgestelde vragen

Wat houdt de online training ‘Wees geld de baas’ in?

De online training “Wees geld de baas” is een uitgebreide en praktische training voor iedereen die zijn of haar financiële situatie onder controle wil krijgen en bewuster met zijn of haar geld wil omgaan. Het doel van de training is om je te voorzien van kennis, vaardigheden en een positieve mindset die nodig is om financieel fit te worden en te blijven.

De training is geschikt voor iedereen die zijn financiële situatie wil verbeteren, bewuster wil omgaan met geld en meer financiële rust en stabiliteit wil bereiken. Het is ideaal voor iedereen die moeite heeft om hun financiën onder controle te houden, die wil leren hoe ze kunnen besparen en sparen, en die bereid is tijd en inspanning te investeren om zijn of haar financiële doelen te bereiken.

Hoe kan ik me inschrijven voor de online training?

Via de link kom je op een pagina van Studytube waar je de training kan bestellen en betalen. De training staat op het platform van Studytube en daarom moet je eerst een account aanmaken, dit gaat echter zeer eenvoudig. Je kan hiervoor zelf een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen. Je kan vervolgens met iDeal of met je creditcard de betaling afronden.

Waarom ga ik naar de website van Studytube?

Zorgvoorbudget heeft in samenwerking met Studytube de training ‘Wees geld de baas!” gemaakt en ontwikkeld. Studytube is een online leerplatform dat bedrijven en organisaties helpt bij het aanbieden en beheren van trainingen.

Is er een specifieke achtergrond vereist om deel te nemen aan de training?

Nee, je hebt geen basiskennis nodig voor het volgen van deze training.

Kan ik de training op mijn eigen tempo volgen?

Ja, zeker! Onze online training is gemaakt met het oog op flexibiliteit, waardoor je de mogelijkheid hebt om de training op jouw eigen tempo te voltooien. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om door de modules te navigeren op momenten die het beste bij jou passen. Of je nu liever de hele training in één keer voltooit of ervoor kiest om de inhoud over meerdere sessies te verspreiden, de keuze is aan jou.

Zijn er vereisten voor technologie of software?

Om de training goed te kunnen volgen kan je het beste gebruik maken van de browser Google Chrome. Voor het gebruik van de sheets heb je Excel nodig.

Wat is de inhoud van de cursus?

Financieel Inzicht en Overzicht
De training richt zich op het creëren van bewustwording over de huidige financiële situatie van de deelnemers en het verkrijgen van een duidelijk overzicht van hun inkomsten, uitgaven, vaste lasten en variabele kosten.

Slimmer Omgaan met Geld
Deelnemers leren strategieën en technieken om slimmer met hun geld om te gaan. Dit omvat het identificeren van besparingsmogelijkheden, het verminderen van onnodige uitgaven en het maken van bewuste keuzes bij variabele kosten.

Sparen en Doelen Bereiken
De training benadrukt het belang van sparen en introduceert verschillende spaarstrategieën. Deelnemers leren hoe ze spaardoelen kunnen stellen en hoe ze stapsgewijs kunnen werken aan het behalen van deze doelen.

Schulden Voorkomen en Beheren
De training wijst op de risico’s van lenen en schulden en moedigt deelnemers aan om verstandig om te gaan met leningen en krediet. Ook worden tips gegeven om schulden te beheren en te voorkomen.

Zelfredzaamheid en Actie
De training rust deelnemers uit met praktische tools, zoals budgetplanning, kasboekhouding en strategieën om variabele uitgaven te verminderen. Deelnemers worden aangemoedigd om actie te ondernemen en deze tools in de praktijk te brengen.

Zijn er beoordelingen van eerdere deelnemers?

De gemiddelde beoordeling is een 9. De toelichting bij verschillende beoordelingen kan je hier lezen.

Hoe kan ik ondersteuning krijgen als ik vragen heb tijdens de training?

Als je tijdens het volgen van de training vragen hebt kan je contact met ons opnemen via mail@zorgvoorbudget.nl. Omschrijf in de mail waar je ondersteuning voor nodig hebt en je ontvangt binnen 48 uur een reactie.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Neem dan contact met ons op via mail@zorgvoorbudget.nl en je ontvangt binnen 48 uur het antwoord op je vraag.